Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Rolo zavese - moderna alternativa tradicionalnim zavesama

Rolo zavese - moderna alternativa tradicionalnim zavesama

Elegantna jednostavnost oblika, jednostavna kontrola, dekorativnost platna omogućile su da rolo zavese zauzmu vodeću poziciju u nizu proizvoda za zaštitu od sunca.

Rolo zavese kombinuju praktičnost venecijanera i estetičnost klasičnih zavesa, ali imaju i jedinstvena korisna svojstva i prednosti:

Platna za rolo zavese blokiraju od 50%-60% toplotne energije i između 80%-90% UV zračenja (u zavisnosti od strukture i boje).

Platna za klasične zavese blokiraju samo 20%-30%  toplotne energije i između 15%-30% UV zračenja.

Za razliku od klasičnih zavesa, platno rolo zavese ne sagoreva na suncu i sačuvaće od pregorevanja nameštaj, tapete, podne obloge, itd.

Dakle, čak i ako je soba celog dana izložena direktnoj sunčevoj svetlosti, rolo zavese obezbeđuju potrebnu zaštitu.

Platna od kojih se izrađuju rolo zavese blago rasejavaju svetlost, ne zatamnjujući prostranstvo, tako da se vrlo uspešno mogu koristiti u svakom prostoru: dnevnim sobama, spavaćim kao i dečijim sobama, kuhinji, na balkonu.

Platna rolo zavesa imaju specifične karakteristike: platna su antistatička, ne skupljaju prašinu i ne upijaju mirise, tako da te odlike čine ovu vrstu platna pogodnim i laganim za održavanje.

Rolo zavese omogućavaju da se izbegne odsjaj na TV ekranu ili na monitoru kompjutera, stvaraju komforne uslove za rad u kancelariji.

Udobnost podešavanja potrebne količine svetlosti omogućava da se u svakom trenutku stvori odgovarajuće osvetljenje u sobi.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.